Κουκλόσπιτο
Βρεφικός - Νηπιακός Σταθμός Ηράκλειο, Κρήτη


Βασισμένο σε σύγχρονες παιδαγωγικές αντιλήψεις και με στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της προσωπικότητάς του παιδιού, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο βρεφονηπιακό σταθμό σε ένα σύγχρονο και άνετο περιβάλλον,τηρώντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.
Ο βρεφονηπιακός σταθμός προσφέρει όλες εκείνες τις υπηρεσίες για την ασφαλή, ολοκληρωμένη ανάπτυξη και διαπαιδαγώγηση του παιδιού.

Το προσωπικό είναι κατάλληλα καταρτισμένο γνωρίζοντας την σημασία που έχει η προσχολική αγωγή στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς του παιδιού
και της προετοιμασίας του για την ομαλή μετάβαση από την οικογενειακή ζωή στο σχολικό περιβάλλον.

Για να το πετύχουμε αυτό το πρόγραμμα του παιδικού σταθμού περιλαμβάνει κάθε μέρα γυμναστική,τραγούδι,χειροτεχνία ζωγραφική,ελεύθερο παιχνίδι,κουκλοθέατρο, παραμύθι,ομαδικά μουσικοκινητικά παιχνίδια. Πραγματοποιούμε επίσης προ μαθηματικές και προ γραφικές ασκήσεις στα προ προνήπια. Δίνουμε ακόμα κάθε Παρασκευή μια δημιουργική κατασκευή που έχουμε φτιάξει μαζί με τα παιδιά ανάλογα με το θέμα της εβδομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 

 

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το "Κουκλόσπιτο" προσφέρει ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα που ενισχύουν την ανάπτυξη και τη μάθηση των παιδιών. Κάποια από αυτά τα προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΑΣ

Ο βρεφονηπιακός σταθμος λειτουργεί Από Δευτέρα έως Παρασκευή με Α βάρδια 7:00 - 15:00 και με Β βάρδια 15:00 - 22:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ